Citydressing Amsterdam

citydressing amsterdam exposure

Foto: vlnr Amsterdam City Swim, Pride Amsterdam en Amsterdam Dance Event

Bericht: 25 oktober 2024

Event- en citydressing jaarlijks terugkerende evenementen

Amsterdam City Swim

Zondag 8 september jl. sprongen weer zo’n 3.000 zwemmers de grachten in met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS.

Ook dit jaar hebben wij, in opdracht van D&B Eventmarketing, de eventdressing rondom het sportevenement mogen verzorgen. Te denken aan de routing en signing, de start en finish plek, de vlaggenmasten met banieren, de stootkussens in de grachten, het podium.

Dit jaar is er een fenomenaal bedrag van € 1.443.848 opgehaald.

Pride Amsterdam

Het evenement waarvoor wij het langst de event- en citydressing verzorgen, zeker al sinds 2014. Wij leveren aan verschillende onderdelen van de organisatie, bijvoorbeeld de Youth-, Senior- en SportPride, maar ook aan diverse horecalocaties die aanhaken.

Een tof onderdeel hiervan is de wereldberoemde Canal Parade. Niet alleen hebben wij veel materiaal geleverd aan Prideboten, ook hebben onze jongens een handje geholpen met het monteren van deze materialen.

Amsterdam Dance Event

En last but not least één van ’s werelds grootste muziekplatformen op het gebied van elektronische muziek dat eens per jaar Amsterdam zwart/geel kleurt.

Door de hele stad (en in Zaandam) heeft ons team ruim 250 vlaggenmasten geplaatst, bijna 300 betonbakken, 8 torenframes en voor 6 locaties de venuedressing verzorgd.
 

Foto’s van de verschillende projecten:


Bestanden groter dan 10MB ontvangen we graag via www.wetransfer.com.
Vermeld overigens altijd het ordernummer en referentie.
Upload uw bestanden via WeTransfer